Prezentarea Parcului de Trambuline Cyberjump București - Lujerului

  INCINTĂ CU AER CONDIȚIONAT

   

  În parcul Lujerului din cadrul Cyberjump Trambulin Park, București, veți găsi multe jocuri interesante și moderne pe o suprafață de 1200 de metri pătrați. Pe lângă trambuline, în parc există și o mulțime de jocuri interactive și de îndemânare, care oferă distracție nelimitată pentru toate vârstele.

   

  Jocurile noastre

  Teren de trambuline deschis

  Teren de trambuline deschis

  Sari, antrenează-te și dezvoltă-ți capacitățile acrobatice pe terenurile de trambuline deschise! Trambulinele profesionale te vor ajuta să-ți atingi întregul potențial pe teren. Nu uita siguranța ta și a celor din jur în timpul săriturilor!

  Mergeți la regulile jocului

  Battle Basket - joc interactiv

  Battle Basket - joc interactiv

  Coșurile de baschet vor fi întotdeauna o alegere populară pentru parcurile de aventură de interior. Acum ridicăm lucrurile la un alt nivel superior cu BattleBaskets! Panoul interactiv de fundal înconjurător, luminile, sunetele și sistemul de scoruri fac din acest joc o caracteristică obligatorie.

  Mergeți la regulile jocului

  Arenă high performance

  Arenă high performance

  În arena high performance, ai șansa de a încerca trambuline de cea mai înaltă calitate și de a deveni expert, executând sărituri la înalțimi nemaivăzute. Aici găsești trambuline pe care le folosesc și profesioniștii care participă la concursuri, fiind special dezvoltate pentru ca tu să îți poți perfecționa capacitate de a sări.

  Mergeți la regulile jocului

  Traseu Ninja

  Traseu Ninja

  Dacă îți dorești un impuls de adrenalină cu adevărat mare, pune-ți capacitățile la încercare pe traseele ninja warrior. Aceste aparate necesită o condiție fizică extrem de bună, și pot fi completate fără dificultăți numai de cei mai persistenți aventurieri. Puneți-vă capacitățile la încercare, și vedeți cine poate completa mai rapid traseele cu obstacole! Datorită saltelei de burete de sub traseul ninja, nu te vei răni nici în cazul în care cazi, și vei putea încerca completarea traseului din nou.

  Mergeți la regulile jocului

  Teren de luptă cu bâta Battle Beam

  Teren de luptă cu bâta Battle Beam

  Luptă împotriva unui prieten în cadrul unui duel battle beam. Fii tu cel care rămâne în picioare pe bârna subțire și încearcă să îți dobori inamicul cu bâta battle beam într-un airbag moale. Îți garantăm că va fi foarte distractiv!

  Mergeți la regulile jocului

  Slackline

  Slackline

  Puteți experimenta, de asemenea, cu echipamentul popular slackline pe care vi l-am extins peste un airbag. Încercați câteva trucuri pe frânghie sau pur și simplu treceți de cealaltă parte fără să cădeți.

  Mergeți la regulile jocului

  Airbag

  Airbag

  Zboară și aterizează ca un cascador adevărat! Airbag este un aparat freestyle cu ajutorul căruia după săritură, vei ateriza într-un dispozitiv sigur, cu pernă de aer. La Cyberjump, am combinat Airbag-ul cu trambuline și o platformă de unde să sari, pentru ca tu să te poți bucura de experiența adevărată a zborului, fără niciun risc. Ai grijă să aterizezi mereu pe spate sau în fund și să nu cazi niciodată în cap sau în picioare!

  Mergeți la regulile jocului

  Perete interactiv - VISI TOUCH GAME

  Perete interactiv - VISI TOUCH GAME

  Distracție incredibilă, garantat! Vânează luminile intermitente pe perete și dezvoltă-ți reflexele! Nu trebuie să-ți faci griji nici dacă lumina se aprinde într-un loc mai înalt, deoarece cu ajutorul trambulinei amplasate la baza zidului, vei putea sări la înălțimi chiar incredibile, deci nu va rămâne nicio lumină pe care nu o poți atinge! Pune-ți dexteritatea și rapiditatea la încercare împreună cu prietenii tăi! Oare cine va fi campionul vânător de lumini Cyberjump?

  Mergeți la regulile jocului

  Joc interactiv de trambulină - Valo Jump

  Joc interactiv de trambulină - Valo Jump

  Datorită platformei interactive Valo Jump, jucătorul poate face parte din jocul ales. Sari și tu pe pista aleasă și completeaz-o sărind pe trambulină. Aveți, de asemenea, posibilitatea de a vă întrece între voi pe pistele învecinate. Sistemul va realiza o înregistrare video a jocului tău, pe care îl vei putea împărtăși imediat cu prietenii tăi.

  Mergeți la regulile jocului

  Arena de fotbal cu ținte

  Arena de fotbal cu ținte

  În Arena de fotbal îți poți exersa tehnica de șut și îți poți compara cunoștințele cu cele ale unui prieten într-o bătălie pentru a înscrie goluri.

  Mergeți la regulile jocului

  Arena Multiball

  Arena Multiball

  MultiBall este o platformă de realitate mixtă pentru sport și jocuri, construită pentru interacțiunea dintre activitatea fizică și jocurile digitale. MultiBall are o gamă largă de jocuri pentru orice nivel de îndemânare, pentru divertisment maxim și un exercițiu fizic bun.

  Aero Strike - joc interactiv cu țintă de minge în cușcă 1 vs. 1

  Aero Strike - joc interactiv cu țintă de minge în cușcă 1 vs. 1

  Acest joc de țintă interactiv este perfect pentru dueluri 1v1, punând la încercare rezistența, sincronizarea și precizia jucătorilor. O încrucișare între baschet și volei - Aero Strike poate fi jucat peste o plasă sau unul lângă altul. Distracție fantastică și un element de schimbare a jocului în materie de distracție activă!

  Mergeți la regulile jocului

  Trapez

  Trapez

  Vrei să fii regele aerului? Să zbori la fel ca acrobații de la circ? Acum poți încerca cât de curajos ești atunci când vine momentul să sari. Bineînțeles, nu trebuie să vă faceți prea multe griji. Atunci când dai drumul la bara trapezului, o imensă matcă Airbag plină de aer va fi acolo și te va aștepta să aterizezi pe ea. Și aici trebuie să te asiguri că nu aterizezi pe cap sau pe picioare. Întotdeauna aterizați mai întâi pe salteaua moale cu aer din spate sau pe fese!

  Mergeți la regulile jocului

  Valo Climb

  Valo Climb

  Valo Climb - ValoClimb este originalul Zid de Cățărare Augmentat, care transformă un perete de cățărare obișnuit într-un joc video din viața reală în care te joci. ValoClimb combină urmărirea mișcării și grafica proiectată pentru a crea un joc interactiv distractiv, dar provocator. Beneficiile de fitness ale cățărării sunt acum folosite împreună cu jocul pentru a-ți face să te miști. Alege din peste 50 de jocuri și trimite videoclipul tău de cățărare pe e-mail să împărtășești aventura ta cu prietenii tăi.

  Mergeți la regulile jocului

  Imaginile au titlu de prezentare.

   

   

  SERVICII ADIȚIONALE

  PETRECERI

  Cyberjump Lounge

  Zona lounge este creată special pentru confortul clienților care așteaptă începerea sesiunii sau al însoțitorilor care își așteaptă membrii familiei. Aici poate aștepta oricine, fără să fie necesară achiziționarea unui bilet. Vă rugăm sa păstrați curățenia!

  LOCAȚIE PENTRU EVENIMENTE

  La Cyberjump, am amenajat o locație pentru evenimente cu 12 mese. Aici se organizează petrecerile de zi de naștere sau a oricăror altor evenimente. O masa poate deservi 10-12 persoane.

  VESTIARE

  Oferim clienților posibilitatea de a se schimba în vestiare individuale și de a face duș după activitatea sportivă, în condiții civilizate.

  © Cyberjump. All Rights Reserved.